Kwalificatie voor Amerika!
> lees meer

Demonstraties *update *
> lees meer

Dogfrisbee- promotie
> lees meer

  Samen met een aantal van mijn Jack Russell Terriërs wordt aan Dogfrisbee©wedstrijden deelgenomen in zowel binnen-als buitenland onder de naam  "TOP Jack Russell Terriër Power 10"
De honden die deel uit maken van dit wedstrijdteam bezitten de drive en het atletische vermogen die ik zoek in een frisbee©hond. Met deze honden werk ik op eigen tempo aan persoonlijk opgestelde leerdoelen welke weer zijn afgestemd op de leeftijd, het karakter ,trainingsmogelijkheden en het leervermogen  van iedere hond afzonderlijk. Zonder mijn overige Jack Russell Terriers binnen deze tak van sport tekort te doen. Met hen speel ik maar al te graag op recreatief niveau. 

Met heel veel inzet, motivatie en plezier wordt meerdere keren per week professioneel en intensief getraind.

Zo nu en dan worden prijzen gewonnen. Echter, de hoofdprijs vertaald zich altijd in het behalen van de persoonlijke  doelstelling die ik per wedstrijd opstel en waarbinnen het woord PLEZIER altijd voorop zal blijven staan.

Een Jack Russell Terrier staat o.a. bekend om zijn zelfstandigheid en vasthoudendheid en dit vereist  dan ook een specifieke manier van trainen waarmee ik mijzelf gedurende de bijna dagelijkse trainingen laat inspireren en als ik samenwerk met mijn Jack Russell Terriërs.

Alle honden binnen het wedstrijd ondergaan periodiek een Orthomanuele Sportkeuring, welke bestaat uit een algemeen klinisch onderzoek een orthopedisch onderzoek en een orthomanueel onderzoek van de wervelkolom.

Wedstrijdteams 2013/2014:

Dewi & Sami 
>>>verder

Dewi & Didg 
>>>verder